Ultimele stiri

Timișorenii, invitați la Marșul Învierii! Când va avea loc

marsul invierii

Pentru cel de-al 23-lea an consecutiv, timișorenii sunt invitați la Marșul Învierii. Evenimentul, care a devenit deja o tradiție, este organizat de Asociația Evanghelistică și de Caritate “Isus Speranța României”, în colaborare cu Consiliul Local Timișoara și bisericile creștine din orașul de pe Bega.

Marșul Învierii va avea loc în a doua zi de Paște, de la ora 15.00, în fața Catedralei Mitropolitane, iar programul de evanghelizare va avea loc în Parcul Rozelor de la aproximativ ora 16.30, evanghelia fiind vestită prin pastorul Beniamin Poplăcean.

Marşul Învierii este o acţiune cu caracter interconfesional fiind recunoscută atât pe plan naţional cât şi pe plan internaţional, având drept scop proclamarea în mod public a Învierii Domnului nostru Isus Cristos.

Procesiunea va începe în faţa Catedralei Mitropolitane din Timişoara, unde după o scurtă introducere, se va rosti o rugăciune, iar apoi toţi cei prezenţi se vor deplasa pe traseul tradiţional: Primărie – Consiliul Judeţean Timiş – urmand ca in parcul Rozelor din Timisoara sa aiba loc un serviciu de evanghelizare.

La fiecare instituţie se vor face opriri şi se va citi un text biblic, iar unul dintre liderii bisericilor creştine din Timişoara va înălţa o rugăciune de mulţumire şi binecuvântare.

Pe traseul amintit, fanfarele reunite ale mai multor biserici vor intona imnuri dedicate acestui eveniment.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*