Ultimele stiri

Timișorenii, invitați la o licitație caritabilă, la Iulius Mall

„Poartă roz şi salvează o viaţă!” – acesta ar putea fi motto-ul licitației caritabile „Friendraising”, ce va fi organizată în ziua de 8 martie, de la ora 18.00, la Iulius Mall Timişoara, în cadrul campaniei „Rochia roz”.

Concret, persoanele care doresc să sprijine Campania Help25, prin care se luptă împotriva cancerului la sân, într-un mod inedit o pot face participând la această licitație. Toate obiectele ce vor fi expuse cu această ocazie sunt realizate în nuanțe de roz și au fost create şi donate de mai mulţi artişti, fiecare produs având o etichetă cu preţul recomandat. Toate produsele vor fi postate pe Facebook în zilele premergătoare licitației, cei interesați putând să le achiziționeze duminică, în cadrul uneia din cele trei etape a licitației. Aceasta va fi intercalată cu un concurs de Mister Timișoara, concurs inițiat de Iulius Mall Timișoara.

Licitația Roz este parte a campaniei sociale „Rochia Roz”, dedicată femeilor și inițiată de Iulius Mall Timișoara, în beneficiul Asociației OncoHelp. Licitația va fi urmată, în data de 9 martie, de o tragere la sorți în urma căreia vor fi desemnați câștigătorii celor 8 vouchere de înfrumusețare, în valoare de 100 de lei fiecare, oferite participanților la concursul virtual „Poartă roz!”, inițiat de Iulius Mall Timișoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*