Ultimele stiri

Timișorenii, invitați să cumpere dovleci roz în cadrul unui eveniment caritabil

dovleci roz

Campania „Help25”, destinată conștientizării și informării cu privire la cancerul la sân, continuă și în această toamnă, la Timișoara. Echipa de organizatori şi voluntari ai campaniei vă invită pe timișoreni la cea de-a doua ediție a evenimentului caritabil “Dovleacul Roz”, organizată în scop caritabil. Acțiunea va avea loc în data de 30 octombrie, de la ora 19.00, la Yacht Club (Restaurant Flora).

Participanții sunt așteptați, ca şi anul trecut, cu peste 150 de dovleci roz, frumos împodobiţi şi ornaţi de către artişti plastici. Fiecare participant la eveniment va avea posibilitatea să plece acasă cu unul dintre dovlecii-eroi, sprijinind, astfel, Campania „Help25”.

De la ora 20.00 va avea loc o licitaţie în scop caritabil, ce va fi urmată de un concert live susţinut de Trupa FM. De asemenea, persoanele care au donat sau vor dona dovleci pentru această cauză nobilă vor fi înscrise automat într-o tombolă, care le va aduce premii inedite.

Campania „Help25” a demarat în 1 octombrie 2013 şi este destinată conştientizării şi informării cu privire la cancerul la sân, având ca principale obiective implementarea unui program de screening cu privire la această boală, precum şi strângerea de fonduri necesare achiziţionării unui mamograf pentru Asociaţia OncoHelp.

2 Commentarii pe Timișorenii, invitați să cumpere dovleci roz în cadrul unui eveniment caritabil

  1. O campanie cu suflet!Merita sa fiti acolo pe data de 30.Am fost si la prima editie, voi merge si acum.

  2. Felicitari organizatorilor !!! Vom veni in numar mare!!! venimentele cu scop caritabil ar trebui sa fie cele mai numeroase in aceasta parte a tari. E o fericire sa poti ajuta!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*