Ultimele stiri

Timişorenii, invitaţi să participe la inaugurarea lotului II al Autostrăzii Nădlac-Arad

autostrada arad-nadlac

„Hai să inaugurăm autostrada noastră” – acesta este numele unui eveniment creat pe Facebook recent, la care şoferii timişoreni, şi nu numai, sunt invitaţi să participe în data de 11 iulie.

Vă reamintim că sâmbătă va fi deschis circulaţiei lotul II al Autostrăzii Nădlac-Arad, cuprins între Pecica şi Arad. Lotul II are o lungime de 16 kilometri, însă şase kilometri au fost deschişi circulaţiei în luna decembrie 2014, odată cu primul lot, pentru a exista legătură între DN7 şi şoseaua de mare viteză. Astfel, vor mai fi deschişi traficului cei zece kilometri rămaşi, cuprinşi între DN7 Pecica şi Arad.

„La 25 de ani de la eliberarea României de sub dictatură, un eveniment de maximă importanţă are loc prin conectarea rutieră a vestului României cu autostrada vestului Europei, parte din coridorul IV Pan-European. Liga Naţională a Luptătorilor şi Participanţilor în Revoluţia Română organizează evenimentul „Hai să inaugurăm autostrada noastră„, care constă în formarea unei coloane auto cu plecare din intrarea pe autostrada A1 intrare din Giarmata cu destinaţie finală punctul de frontieră România- Ungaria. Vom flutura steagurile României şi ale Uniunii Europene”, transmit organizatorii evenimentului pe Facebook.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*