Ultimele stiri

Timișorenii își dăruiesc îmbrățișări de 1 Decembrie. Vrei și tu o îmbrățișare?

Într-o societate mereu în acțiune, o îmbrațișare te poate încărca cu energie pozitivă și multă liniște. Aceast, aparent, simplu gest, ține locul unor formule simple: „Îmi pasă”, „Sunt aici”, „Nu e totul pierdut”, „Păstrează speranța vie”, „ Va fi bine”. 

Așadar, Asociația Look Inside, născută din dorința de a dărui zâmbete, încredere și iubire, vă invită să luați parte la cea de-a IV-a ediție Free Hugs/ Îmbrățișări gratuite. Acțiunea va începe la ora 10.00, pe strada Gheorghe Lazăr, nr.8, unde vor fi create pancardele. La ora 13:00, timișorenii vor merge în Piața Operei pentru a putea dărui îmbrățișări și zâmbete trecătorilor.

 

Scurt Istoric „Free Hugs”

Campania Free Hugs, a debutat în anul 2004, în Australia. Inițiatorul campaniei este un australian cunoscut sub pseudonimul „Juann Mann”, care a primit o îmbrățișare de la un străin într-un moment de deznădejde. Astfel, văzând încrederea care i-a fost transmisă, a hotărât să împartă acest cadou. Primul eveniment „Free Hugs”a avut loc în data de 1 decembrie 2004, la Sydney.

După campania anuală desfășurată în Australia, în anul 2006, Free Hugs, a devenit un eveniment global, conceptul fiind răspândit cu ajutorul unui videoclip publicat pe YouTube. În acel an, evenimentele „Free Hugs” s-au desfășurat în Istrael, Elveția, SUA, Taiwan, România și alte 80 de țări.

Recordul mondial în ceea ce privesc îmbrățișările simultane a fost obținut în Portugalia, în anul 2012.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*