Ultimele stiri

Timișorenii nu vor orice fel de locuințe sociale. Ce condiție a pus o timișoreancă Primăriei

Polona

Deși municipalitatea dispune de puține locuințe sociale, iar cererile din partea cetățenilor pentru o astfel de locuință sunt multe, se pare că nu toți cei cărora li se distribuie de la Primărie o astfel de casă sunt mulțumiți de ceea ce primesc.

Este și cazul unei timișorence care după ce a fost evacuată dintr-o locuință naționalizată a depus o petiție la Primăria Timișoara. Femeia ar avea înaintate la distribuirea unei locuințe, căci cei evacuați au prioritate, numai că, în petiția timișorencei a apărut ceva ce a bulversat Primăria.

Astfel, mare le-a fost mirarea reprezentanților municipalității când doamna respectivă a solicitat ca locuința pe care o primește să fie una adecvată.

„Adecvat pentru Primărie înseamnă ce ai la rând și adecvat pentru persoana respectivă poate însemna cu totul altceva. Dânsa spune că în perioada în care s-a zbătut să obțină locuința  solicitată a asistat pe coridoare la numite aranjamente, în care persoane fără drept legal au beneficiat de o locuință de la Primărie. O să îi cer doamnei să  dea exemple concrete și să ne spună ce înseamnă locuință corespunzătoare”, a declarat viceprimarul Traian Stoia.

În momentul de față Primăria Timișoara are în custodie 129 de locuințe, aflate în zona Friedorf, pe strada Polonă, iar cine refuză o locuință socială aici nu mai poate fi trecut pe lista de distribuiri în aceeași zonă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*