Ultimele stiri

Timișorenii, provocați să-și toarne o găleată cu apă rece în cap

vin diesel

Friends Arena din Timișoara organizează un eveniment inedit, la care sunt așteptate să participe toate persoanele care vor să se distreze, dar să contribuie, în același timp, la o cauză nobilă.

Timișorenii sunt invitați pentru a face un Ice Bucket Challenge cum nu s-a mai făcut în capitala Banatului, marți, de la ora 18.00, la sediul societății, de pe strada Lacului din Timișoara.

Astfel, timișorenii sunt așteptați mâine seară cu un recipient în care să încapă ceva apă la eveniment, să-și toarne o găleată cu apă rece în cap și să doneze o mică sumă pentru pacienții cu sindromul scleroză laterală amiotrofică.

ALS sste o boala progresiva, care ii afecteaza pe 1-2 din 100 000 de oameni, in fiecare an. Celor afectati le este tot mai greu sa mearga, sa vorbeasca, sa manance sau chiar sa respire, iar in prezent, nu exista un tratament care sa vindece aceasta boala, ci doar sa o faca mai suportabila. De asemenea, speranta de viata a celor bolnavi de ALS este de doar 5 ani de la momentul in care au fost diagnosticati.

„Tocmai de aceea, ne-am decis sa ne alaturam acestui fenomen care se intampla la nivel mondial si vom organiza un #ALSICEBucketChallenge la Friends Arena!”, transmit organizatorii.

Isteria ALSIceBucketChallenge au cuprins și celebritati precum Cristiano Ronaldo, Leo Messi, Bill Gates sau Vin Diesel.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*