Ultimele stiri

Timișorenii s-au mobilizat pentru a o susține pe fata de 16 ani care se zbate între viață și moarte după ce a fost lovită de un șmecher cu BMW

dora tarziu

Dora Târziu, o fata de 16 ani din comuna timișeană Cenad, se zbate între viață și moarte pe un pat al Secției de Anestezie și Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Județean Timișoara. Adolescenta a fost lovită, joi seara, de un șmecher cu BMW care a fugit de la locul accidentului. Șoferul, Sofian Daniel Precup, este de etnie rromă, are 22 de ani și locuiește în satul Bărăteaz. Acesta a fost reținut ieri de către polițiști și s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul accidentului.

Între timp, pe Facebook a fost creată pagina „Să o ajutăm pe Dora Târziu încercând să schimbăm ceva în țara asta”. Potrivit medicilor timișoreni, fata este în comă de gradul patru, în stare critică, iar șansele de supraviețuire sunt minime.

Zeci de prieteni ai Dorei i-au scris mesaje de încurajare pe rețeaua de socializare. „Nu vezi acest mesaj, dar sper cât de curând să-l citești, să te ridici din pat, să zâmbești și să spui: Sunt o învingătoare! Dumnezeu să te ajute și să te faci bine!”, „Luptă, viața e prețioasă” sau „Dora, fi puternică și luptă pentru viață, noi ne rugăm ca Dumnezeu să aibă grijă de tine, iar îngerii să te ocrotească sub aripile lor de tot răul. Fii puternică”, acestea sunt doar câteva dintre mesajele postate pe pagina de Facebook a Dorei Târziu.

sofian precup

2 Commentarii pe Timișorenii s-au mobilizat pentru a o susține pe fata de 16 ani care se zbate între viață și moarte după ce a fost lovită de un șmecher cu BMW

  1. SANDA PURCARU // 5 aprilie 2015 a 13:30 // Răspunde

    BUNUL DUMNEZEU TE VA AJUTA SA TE FACI BINE,SI SA FII IAR ALATURI DE CEI DRAGI!!!SUNT ALATURI DE TINE ,CU GANDUL SI SUFLETUL MEU!!! MATUSA TA ,SANDA!

  2. Hai copile, nu te lasa sti ca poti, hai inapoi la viata.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*