Ultimele stiri

Timișorenii se plimbă gratuit în Noaptea Muzeelor pe autobuzele care circulă de la Catedrală la Muzeul Satului

expres 7

Mai este doar o zi până când timișorenii vor putea vizita nu mai puțin de 11 spații de artă din orașul de pe Bega, gratuit, în cadrul evenimentului național Noapte Muzeelor. Rețeaua Națională a Muzeelor din România a solicitat RATT să le ofere gratuitate timișorenilor în noaptea de 17 mai, iar reprezentanții companiei au luat o decizie în acest sens.

Astfel, s-a stabilit o legătură între Catedrala Mitropolitană și Muzeul Satului în data de 17 mai (sâmbătă) în intervalul orar 18.00-22.00. Pe traseul menționat vor circula două autobuze la interval de 22 de minute cu prima plecare de la Catedrala Mitropolitană la ora 18.00. Ultima plecare va fi de la Muzeul Satului la ora 22.13 când îi va aduce pe călători la Catedrală și apoi autobuzul se va retrage în garaj fără călători.

În sensul spre Muzeul Satului autobuzele vor opri în stațiile: Catedrala Mitropolitană, I. C. Brătianu, Hector, Bastion, Poliția Județeană, RATT, Telegrafului, Gara de Est, Cvartal UMT, UMT, Muzeul Satului.

în sensul spre Catedrală autobuzele vor opri în stațiile: Muzeul Satului, Cvartal UMT, UMT, Gara de Est, Badea Cârțan, Poliția Județeană, A. Popovici, Oituz, Piața 700, Piața Regina Maria, Catedrală.

Autobuzele de pe acest traseu au afișaj electronic exterior distinct față de celelalte curse ale RATT.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*