Ultimele stiri

Timișorenii se roagă la Catedrala Mitropolitană pentru Dora Târziu, fata lovită de un șmecher cu BMW, care apoi a fugit de la locul accidentului

dora tarziu

Mobilizare incredibilă de forțe pentru Dora Târziu, adolescenta de 16 ani din comuna timișeană Cenad care a fost lovită în plin de un șmecher cu BMW, joi seara, și care mai apoi a fugit de la locul accidentului.

Tânăra se zbate în continuare între viață și moarte la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Județean Timișoara, iar medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele ei de supraviețuire.

Între timp, pe pagina de Facebook „Să o ajutăm pe Dora Târziu încercând să schimbăm ceva în țara asta„, a fost lansat un apel, mai ales că fata are nevoie de mult sânge grupa 0 negativ. Astfel, toți oamenii care doresc să o ajute pe Dora, dar și pe alți pacienți, indiferent de grupa sanguină pe care o au, sunt așteptați la Centrul de Transfuzie Sanguină de lângă Spitalul Județean Timișoara pentru a dona sânge, de luni până vineri.

Mai mult, în această dimineață, în jurul orei 10.00, apropiați ai Dorei Târziu, și nu numai, și-au dat întâlnire la Catedrala Mitropolitană din Timișoara pentru a se ruga pentru adolescenta din Cenad.

Ieri, magistrații de la Judecătoria Sânnicolau Mare au decis ca Sofian Daniel Precup, tânărul de 22 de ani de etnie rromă din localitatea timișeană Bărăteaz, care a lovit-o cu BMW-ul pe Dora Târziu, au decis ca acesta să fie arestat preventiv la domiciliu pentru următoarele 30 de zile.

sofian precup

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*