Ultimele stiri

Timișorenii și zeci de mii de români vor protesta împotriva lui Ponta

Protest PDL

Mai mulți tineri din România pun la cale un protest împotriva lui Victor Ponta.

”Tu ăla ce citești! Tu, da… Am o întrebare? Îți place să fi oaia lui Ponta, Hrebenciuc, Voiculescu, Vîntu, Mazăre, Ghiță, etc? Mai trebuie și din ăștia nu? Să muncești pe 7 milioane? Eu unu nu vreau… vreau să ies în stradă și să mă c*c pe toți politicienii ăștia jegoșsi, în special PONTA. Vă așteptăm în număr mare, în toată țara, pentru a dovedi că merităm mai mult decât să fim niște sclavi în țara noastră. 15 noiembrie să fie o zi în care vom schimba naibii clasa asta politică jegoasă!”, așa sună mesajul lipsit de inhibiții formulat de organizatorii protestului.

”Banatul are voce! După cum s-a hotărât pe event-ul “Daca nu îl vrei pe Ponta președinte, ieși în stradă”, se va organiza un protest la scara națională pe data de 15.11.2014, la ora 20:00. Primele strigăte împotriva Comunismului s-au făcut auzite în 1989 aici, la TIMIȘOARA. Atunci, Timișorenii au dat posibilitatea săvârșirii unei reacții în lanț în toată România care ne-a eliberat pe toți de Comunism. Haide să arătăm din nou, ce înseamnă Timișoara! Dacă atunci l-am dat jos pe Ceaușescu, sigur îl putem rezolva și pe pămpălăul ăsta!” spune ”motto-ul”  protestului timișorean.

Pe 15 noiembrie 2014, de la ora 18:00, în Piața Operei din Timișoara, timișorenii sunt invitați pentru a participa la protest.

2 Commentarii pe Timișorenii și zeci de mii de români vor protesta împotriva lui Ponta

  1. Negru Florian // 4 noiembrie 2014 a 16:03 // Răspunde

    Deci daca nu se face ceva major la Bucuresti acest escroc procuror corupt PONTA NE FURA VOTUL,CARE VA FI CUMPARAT PE BANII NOSTRI SA POATA EL SALVA CORUPTII LUI. EU PERSONAL CRED CA E NEVOIE APROAPE DE INCA O REVOLUTIE.

  2. ma eu as vrea ca iohnais si pdlul sa il impuste pe ponta si pe toti pesedistiii p…. si sudistii sa fie cu p…. taiata aia care il voteaza pe pinta puluci de puluci

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*