Ultimele stiri

Timișorenii sunt așteptați la cel mai mare târg de turism. Spre ce destinații pot pleca cu avionul direct din orașul de pe Bega

costa brava

Cel mai mare târg de turism din Timișoara și-a deschis, astăzi, porțile la Centrul Regional de Afaceri. 35 de companii cu tradiție în acest domeniu își prezintă ofertele cu reduceri cel puțin 30 % pentru sezonul estival.

Mai mult, organizatorii evenimentului, Agenția Națională a Agențiilor de Turism din România, anunță că șapte curse charter vor opera de pe aeroportul timișorean începând cu luna iunie și până la mijlocul lunii septembrie. Destinațiile de vacanță către care timișorenii pot să zboare direct din Timișoara sunt Antalya, Creta, Zakynthos, Skiathos și Costa Brava.

Pe perioada celor trei zile de târg sunt organizate momente artistice, degustări de produse tradiționale, au loc prezentări ale destinațiilor de vacanță și prezentări de produse pentru activități de timp liber și sport. Pentru copii există un loc de joacă amenajat și supravegheat de personal specializat.

Sâmbătă, de la ora 16.00, are loc concursul Miss Turism 2014, la care vor participa 15 concurente care vor reprezenta la fel de multe destinații turistice recomandate în cadrul târgului de către operatorii în turism.

Duminică, tot de la ora 16.00, este programată extragerea biletelor de tombolă câștigătoare în valoare totală de peste 7.000 de euro. Zece vizitatori ai târgului vor afla unde își petrec gratis vacanța de vară, în țară sau în străinătate.

Intrarea la Târgul de Turism “Vacanța” este liberă, iar vizitatorii au parcare gratuită.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*