Ultimele stiri

Timișorenii sunt invitați la Pedalarea de Primăvară! Ce surprize li se pregătesc iubitorilor mersului pe două roți

verde pentru biciclete

Echipa “Verde pentru Biciclete” îi invită pe timișoreni, duminică, 6 aprilie, la Pedalarea de Primăvară, care dă startul plimbărilor pe două roți din acest an.

Comunitatea de bicicliști din Timișoara este cea mai puternică din țară. Aceasta se explică prin deschiderea pe care o au timișorenii față de mersul pe bicicletă: timișorenii iubesc bicicleta. Timișorenii iubesc Verde pentru Biciclete. Dragostea este tema evenimentului ”Pedalarea de Primăvară” și “Verde pentru Biciclete” propune ca timișorenii să sărbătorească. În acest sens, bicicliștii sunt invitați să pecetluiască dragostea lor într-un mod inedit: să agațe lacăte de o bicicletă VpB, creată special, și să păstreze cheia, adaptând modelul podurilor dragostei din marile orașe ale lumii. Îi îndemnăm astfel pe doritori să aducă orice tip de lacăt (normal, de biciletă, de valiză), personalizat sau nu cu numele.

Înainte de pedalare, va fi organizat și un atelier de încălzire, iar bicicliștii se pot înscrie la o tombolă, putând câștiga abonamente de fitness, un atelier ”Pimp my Bike” realizat de Alex Baciu, în limita timpului disponibi, iar Daniela Cășuneanu va arăta o metamorfoză om-bicicletă printr-o lucrare de bodypainting.

Ca de obicei, vor fi distribuite stickere ”Și eu susțin Verde pentru Biciclete”, mici cadouri-surpriză pentru bicicliști, numere de bicicletă. De la ora 11:00 va fi parcurs următorul traseu, alături de elevi de la Liceul Teoretic “Nikolaus Lenau”: Calea Circumvalațiunii – Strada Gheorghe Lazăr – Strada Gheorghe Dima – Strada Oituz – Bulevardul Take Ionescu – Strada Simion Bărnuțiu – Calea Dorobanților – Strada Andrei Șaguna – Strada Baba Dochia – Strada Ștefan Octavian Iosif – Strada Ștefan Cel Mare -Calea Stan Vidrighin – Bulevardul Iosif Bulbuca – Bulevardul Liviu Rebreanu – Strada Drubeta – Strada Independenței  – Bulevardul Mihai Viteazu – Strada 20 Decembrie 1989 – Bulevardul Constantin Diaconovici Loga – Bd. Republicii – Calea Circumvalațiunii – Timco.

Finalul plimbării va fi marcat de o supriză și de organizarea tombolei Verde pentru Biciclete, în cadrul căreia vor fi oferite premii care constau în trei vouchere în valoare de câte 700 lei pentru recondiționarea bicicletei în Atelierul Bicicle TeMe.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*