Ultimele stiri

Timișorenii vor ajunge la Budapesta în doar două ore. Când va fi finalizată autostrada Nădlac – Arad

autostrada

Timișoara va fi legată prin autostradă de vestul Europei cel mai devreme în luna decembrie a acestui an. Și asta pentru că există șanse mari ca autostrada Nădlac – Arad (39 km) să fie finalizată la sfârșitul lui 2014, iar ungurii vor termina, tot în decembrie, autostrada Mako – Nădlac (23 km), scrie Ziarul Financiar.

Astfel, șoferii vor parcurge de la intrarea în țară o autostradă continuă de 93 de kilometri între Nădlac și Remetea Mare, după finalizarea tronsonului Nădlac – Arad, luând în considerare și centura Aradului, ce a fost realizată la standard de autostradă. Asta înseamnă că în cel mult două ore și jumătate, poate fi parcursă distanța Timișoara – Budapesta. După ieșirea din țară, românii vor avea acces pe autostradă spre toate marile orașe din Europa de Vest.

Totuși, șoferii sunt nevoiți să iasă la est de Remetea Mare de pe autostradă pentru că lipsește porțiunea de 26 km ce va uni această localitate de Lugoj. După Lugoj, șoferii intră iar pe autostradă, dar după doar 30 km vor fi nevoiți, din nou, să aleagă un drum național. Mai multe informații puteți citi AICI!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*