Ultimele stiri

Timișorenii vor putea ajunge spre o nouă insulă grecească cu avionul

skiathos

O nouă insulă grecească va fi accesibilă direct de la Timişoara, începând cu 21 iunie. Cursa spre şi dinspre Skiathos va zbura în fiecare sâmbătă după-amiaza, astfel încât turiştii vor fi la numai 90 de minute distanţă de o destinaţie de vis. Aeronavele sunt ale companiei Tarom, Boeing 737, cu 120 de locuri.

„Pentru călătorii din regiunea de Vest este foarte avantajos faptul că au transport direct Timişoara – Skiathos. Este o soluţie confortabilă pentru familii şi pentru cei care îşi doresc să ajungă repede la destinaţie. Avioanele aparţin companiei Tarom şi oferă condiţii bune de călătorie. Anul acesta charterele vor creşte numărul de călători pe aeroportul timişorean”, a spus Daniel Idolu, directorul Aeroportului Internaţional “Traian Vuia” Timişoara.

„Skiathos este o destinaţie de vis pentru vacanţele de vară. Plajele sunt superbe, prin pădurile de pin sunt amenajate trasee de promenadă, pensiunile şi vilele sunt în locaţii cu panorame frumoase. O mărturie pentru cât de spectaculoasă este destinaţia e şi filmul Mamma Mia, care surprinde peisaje pe care turişii le regăsesc cu uşurinţă pentru că insula are 12 km dintr-o parte în alta şi este accesibilă. Mulţi timişoreni au optat anul acesta pentru Skiathos, mai ales că pot ajunge foarte repede la destinaţie. Săptămânal sunt curse charter directe, din Timişoara, programate până la începutul lunii septembrie. Şi noi recomandăm locaţia pentru cei care îşi doresc o vacanţă într-un loc special”, a spus Raluca Ungureanu, vicepreşedinte Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism.

Aeroportul din Skiathos Alexandros Papadiamantis are una dintre cele mai spectaculoase piste din lume.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*