Ultimele stiri

Timișorenilor le place să mănânce pizza și shaorma. Cât plătesc pentru o comandă de mâncare

pizza

Timișorenii preferă să-și comande de mâncare online în timpul săptămânii, atunci când sunt la muncă. Cel puțin asta arată informațiile furnizate de Foodpanda România, cea mai mare platformă de comenzi de mâncare, care este prezentă și în Timișoara.

Locuitorii din orașul de pe Bega sunt mari amatori de pizza, shaorma sau mâncare tradițională românească, în special ciorbe. Aceste preparate sunt servite la muncă, după ora 12.00, dar și seara, acasă. Astfel, după bucureșteni, care cheltuiesc în medie 60 de lei pe mâncarea comandată online, timișorenii urmează în topul celor mai mari comenzi medii plasate online, cu 45 de lei cheltuiți pe o comandă.

Anul trecut, comanda medie era, la Timișoara, de 40 de lei. Timișorenii comandă de cele mai multe ori mâncare vineri și sâmbătă, iar lunea sunt înregistrate cele mai puține comenzi.

„După capitală, unde raportăm cele mai multe şi mai mari comenzi de mâncare, Timișoara este unul dintre cele mai importante orașe ca rată de fidelizare a consumatorilor foodpanda. Este, ca şi Bucureştiul, un oraş cosmopolit, extrem de activ, iar timișorenii au în ultima vreme un apetit din ce în ce mai mare pentru comenzile de mâncare online, atât la prânz, la birou, cât și seara, acasă. Pe lângă pizza și shaorma, timișorenii preferă într-un număr mare și preparatele tradiționale românești, dar și pe cele din bucătăriile din jur, în special cea sârbească”, spune Radu Bălăceanu, country manager foodpanda România.

Printre cele mai comandate feluri de mâncare de către timișoreni se numără toate sortimentele de pizza, mâncarea orientală, cu shaorma în top, dar şi felurile tradiţionale româneşti, în special ciorbe.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*