Ultimele stiri

Timișul ar putea deveni cel mai curat județ din țară. Cum este posibil

lets do it judetul timis

Asociația EcoStuff, care a construit postul din PET-uri peste Bega în vara anului trecut, vrea să facă din Timiș cel mai curat județ din țară. Pentru asta însă are nevoie atât de sprijinul autorităților locale și județene, cât și de cel al voluntarilor. Totul în o mie de zile.

În cadrul proiectului TM1000, voluntarii din cadrul asociației pregătesc, și în acest an, o nouă ediție a acțiunii de ecologizare „Let’s Do It! Timiș”. 325 de localități a câte 50 de oameni care-și iubesc orașul sau satul, 16.250 timișeni adevărați! Ne vom împărți pe localități, pe zone, pe trasee. Ne motorizăm și ne dronăm. Această ediție Let’s Do It! în județul Timiș este primul pas important din mega-proiectul TM1000 – Facem din Timiș cel mai curat județ din România. În 1.000 de zile”, transmite pe Facebook Asociația EcoStuff.

Potrivit inițiatorilor proiectului TM1000, județul Timiș ar putea devenit cel mai curat din țara noastră „prin implicarea tuturor autorităților județene și locale responsabile, a societății civile și a companiilor interesate, prin conceperea și implementarea de planuri de acțiune locală, prin acțiuni de conștientizare și educație ecologică, de colectare selectivă, de ecologizare, conferințe și stagii de pregătire în țară și străinătate, workshop-uri, proiecte upcycle”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*