Ultimele stiri

Tineretul liberal sărbătorește Dragobetele în club. Mergi și tu?

Sărbătoare iubirii, Dragobetele, este pusă la loc de cinste de tinerii din filiala Timiș a Partidului Național Liberal. Astfel, vineri, 20 februarie 2015, de la ora 22:00, în Club 30 din Timișoara, aceștia vor da startul celei de-a VIII-a ediții a Balului Dragobetelui. Evenimentul a devenit o tradiție pentru organizatori – Cluburile Studențești Liberale din Timiș, spun tinerii din PNL.

Dragobetele  reprezintă sărbătoarea iubirii la români, fiind unul dintre cele mai frumoase obiceiuri străvechi ale poporului roman. Așadar, tinerii îndrăgostiți sunt invitați și în acest an să își sărbătorească dragostea în stil românesc.  Cluburile Studențești Liberale din Timiș şi Tineretul Naţional Liberal din Timiş au pregătit pentru îndrăgostiți o seară de neuitat și un spectacol pe cinste cu momente muzicale, voie bună, dans și multe premii surpriză.

Pe lângă momentele artistice, un alt moment deosebit al Balului va fi însăși concursul de Dragobete, la care perechile de îndrăgostiți vor avea parte de probe surpriză și premii puse la dispoziție de organizatori.

Intrarea la eveniment va fi liberă!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*