Ultimele stiri

Tineretul Național Liberal Timiș dă de pământ cu Victor Ponta. Ce îi nemulțumește

Tineretul Național Liberal din județul Timiş consideră inițiativa premierului României Victor Ponta de a oferi 50.000 de tricouri roșii în schimbul susținerii sale ca și candidat la funcția de președinte al României drept sfidătoare și ofensatoare la adresa românilor. În acest sens, tinerii liberali cer demisia premierului.

Tinerii liberali susțin că, în disperarea sa de a câștiga alegerile prezidențiale și de a acapara puterea totală în stat, Victor Ponta jignește inteligența electoratului român, crezând că le poate cumpăra cetățenilor votul cu câte un tricou de aceeași culoare cu partidul pe care premierul îl reprezintă, adică PSD.

Aceștia susțin că în ciuda amendamentelor primite de la UE, premierul Ponta se ocupă mai mult de campania electorală decât de problemele cu care se confruntă România.

“Comisia Europeană ne avertizează că România rămâne ultima țară din Uniunea Europeană în privința atragerii fondurilor comunitare și critică sistemul deficitar de achiziții publice, corupția din acest sistem, precum și alte deficiențe ale economiei. În acest timp, premierul Victor Ponta, fiind mult mai interesat de campania electorală decât de guvernarea eficientă a țării, trăiește într-o lume „de poveste” în care ne asemuiește pe toți cu un popor de “scufițe roșii”.Partea din „poveste” pe care Ponta nu o spune este că, odată ce ne-a mâncat „lupul”, nu mai există nici un „vânător bun” – reprezentat de instituțiile fundamentale dintr-un stat de drept – care să ne salveze, sau cel puțin nu o va mai putea face, deoarece PSD-ul este construit organic și se comportă în virtutea acestui fapt, subjugând instituțiile statului și deturnându-le de la scopul lor primar, acela de a respecta legile și drepturile fiecărui cetățean al României”, explică Liviu Cocean, președintele TNL Timiș.

Mai mult decât atât, Tineretul Național Liberal îi propune prezidențiabilului Victor Ponta să își dea demisia de onoare din funcția de premier, susținând că el este vectorul și girantul unei crize economice fără precedent pentru România.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*