Ultimele stiri

Tineri talentați din întreaga țară participă la un concurs de interpretare artistică, la Timișoara

microfon

Universitatea de Vest din Timișoara găzduiește, între 21 și 23 noiembrie, prima ediție a Promuzik World Fest, un concurs național de interpretare artistică care, de anul viitor, va deveni un festival cu caracter internațional.

„Evenimentul cultural are ca scop promovarea artei muzicale și nu numai. Își propune descoperirea tinerilor talentați, promovarea și aprecierea interpreților la adevărata lor valoare, dezvoltarea spiritului de competiție și corectitudine, precum și combaterea discriminării de orice fel dintre tineri”, transmit reprezentanții Universității de Vest din Timișoara.

La festival participă copii și seniori vocali și instrumentiști, precum și persoane care au abilități deosebite în dans sau teatru. Potrivit organizatorilor, concursul de interpretare va fi structurat pe două categorii, Amatori și Profesioniști.

În concurs vor fi prezentate melodii din repertoriul românesc sau internațional, live, cu suport negativ orchestral sau pe suport digital. Negativul orchestral poate conține voci de susținere (grup vocal) cu condiția ca acestea să nu includă dublaje la linia vocală principală. Juriul este alcătuit din personalități ale vieții muzicale și culturale, reprezentanții ai instituțiilor organizatoare.

Premiul absolut și premiile I, II, III de la secțiunea muzică presupun echivalarea probelor de concurs în cadrul examenului de admitere organizat în sesiunea iulie 2015 de către Facultatea de Muzică a Universității de Vest din Timișoara și alocarea de locuri bugetate, pentru anul 2015-2016, la specializarea aferentă secțiunii de concurs.

 

1 Commentariu pe Tineri talentați din întreaga țară participă la un concurs de interpretare artistică, la Timișoara

  1. BUNICA-PETRESCU ELENA // 22 noiembrie 2014 a 03:51 // Răspunde

    Ar fi interesant sa aflam unde se desfasoara evenimentul, poate suntem interesati sa luam parte.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*