Ultimele stiri

Tinerii aflați la început de drum, față în față cu speakeri de renume și mari companii, la Timișoara. Ce eveniment se pregătește

buzzcamp

Ai între 18 și 26 de ani? Ești student, masterand sau proaspăt absolvent? Ești dispus și vrei să investești timp în dezvoltarea ta? Vrei să cunoști mediul organizațional din România sau să lucrezi într-o companie de top? Ești convins că viitorul tinerilor poate fi unul foarte promițător? Dacă răspunsul la toate aceste întrebări este DA, atunci ești invitat să participi la un eveniment special, care te va ajuta mult în carieră.

BuzzCamp ajunge și la Timișoara în această toamnă, pe 20 noiembrie. Evenimentul se adresează tinerilor profesioniști, studenți și absolvenți, aflați la începutul drumului. „BuzzCamp este mai mult decât un eveniment de business. Este un semnal de alarmă, un ceas deșteptător pe care ți-l facem cadou, menit să-ți aducă aminte că e momentul să acționezi”, transmit organizatorii.

Cu un mix de dezvoltare personală și orientare în carieră, bine definit și organizat, BuzzCamp aduce în fața participanților speakeri de renume (de la vedete până la traineri recunoscuți) și a celor mai mari companii de pe piața internațională.

Evenimentul are loc la Hotel Timișoara, de la ora 09.30.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*