Ultimele stiri

Tinerii care fac gălăgie noaptea și câinii fără stăpân – principalele probleme ale timișorenilor din cartierele Giroc, Dâmbovița și Steaua

Tinerii care fac gălăgie noaptea și câinii fără stăpân sunt cei care le dau cele mai mari bătăi de cap timișorenilor din cartierele Giroc, Dâmbovița și Steaua. O spun polițiștii locali care au continuat miercuri acțiunile în cartierele orașului, demarate în urmă cu aproximativ două luni.

Principalul scop al acestor acțiuni este acela de a relaționa cu cât mai mulți cetățeni, de a afla la fața locului problemele din fiecare cartier, de a lua măsurile legale și de a prelua și înainta spre soluționare aspectele care necesită verificări mai amănunțite din partea serviciilor de specialitate sau către alte direcții din cadrul Primăriei cele ce intră în competențele acestora.

Printre problemele ridicate de cetățeni se numără existența câinilor fără stăpân pe str. Vânătorilor, prezența tinerilor care fac gălăgie la ore târzii și consumă băuturi alcoolice pe str. Aluniș, Muzicescu colț cu Hărniciei, Poieniței, Pogonici, Parcul Clăbucet, str. Aluniș, faptul că nu sunt suficiente locuri de parcare în cartiere, iar persoane fără adăpost stau la punctul Eon Gaz de lângă parcul de pe str. Mureș.

Polițiștii nu au stat numai să asculte plângerile cetățenilor, ci chiar au luat și măsuri.  Astfel, în teren oamenii legii au luat măsuri de sancționare în 19 cazuri, au identificat  rampe clandestine pe deșeuri pe str. Muzicescu și Cercului, un teren viran neîmprejmuit și nesalubrizat pe str. Dimineții colț cu Cercului, și materiale de construcții depozitate necorespunzător pe str. Traian Vuia și Bdul Dâmbovița. De asemenea, au mai fost identificate șase autoturisme abandonate pe străzile Muzicescu și Gh. Ranetti.

Acțiunile de acest gen vor continua și în perioada următoare.

actiune3 (1)

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*