Ultimele stiri

Tinerii defavorizați din județul Timiș, ajutați să își găsească un loc de muncă

bursa locuri de munca

Premieră la Timișoara! Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș a organizat, astăzi, prima ediție a Bursei locurilor de muncă adresată persoanelor din grupurile vulnerabile. Acțiunea a avut loc în cadrul proiectului finanțat din fonduri europene “Participarea pe piața muncii a grupurilor vulnerabile din județul Timiș”.

Sute de tineri cu handicap fizic sau mental, persoane de etnie romă sau care se pregătesc să părăsească sistemul instituționalizat de protecție au trecut pragul bursei, ce a avut loc la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara. Aceștia au avut posibilitatea să se angajeze pe o sută de locuri de muncă puse la bătaie de 11 companii din Timișoara, și nu numai.

Tinerii care nu și-au găsit astăzi un loc de muncă nu trebuie să se descurajeze pentru că în toamna acestui an va mai avea loc o ediție a Bursei locurilor de muncă adresată persoanelor din grupurile vulnerabile.

“Scopul proiectului vizează facilitarea accesului pe piața muncii a grupurilor vulnerabile din județul Timiș, în special din comunitățile rurale și/sau izolate, prin furnizarea unui program de servicii integrate, destinat educației și formării acestora, precum și promovării oportunităților de ocupare”, transmit organizatorii. Evenimentul a avut loc în parteneriat cu Fundația Bethany.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*