Ultimele stiri

Tinerii din PSD, spaima ambroziei! Cum face TSD treaba Primăriei

TSD

Tineretul Social-Democrat e pe punctul de a repeta figura din Parcul Pădurice. Pentru că sensul giratoriu din Piața Bălcescu este plin de ambrozie și de scaieți, dar nu are cine să îl curețe pentru că municipalitatea nu are contracte pentru îngrijirea spațiilor verzi decât în zona centrală, tinerii din PSD ar putea rezolva problema.

Ei bine, după ce consilierul Simion Moșiu a ridicat, joi, problema neîntreținerii corespunzătoare a spațiilor verzi din Piața Bălcescu și l-a interpelat pe Adrian Bere, șeful Direcției de Mediu, pe aceasta temă, cerându-i să roage Societatea Horticultura să intervină în zonă, situația a rămas incertă.

„Nu pot să-l rog pe domnul director de la Horticultura, deoarece, așa cum știți, pentru zona aceea nu există contract. Contract este doar pentru zona centrală, iar Horticultura nu a vrut să preia celelalte zone”, a spus șeful Direcției de Mediu.

Soluția a venit, totuși, de la social-democratul Alfred Simonis:

„Dacă nu se intervine altfel, noi, cei din TSD Timiș, vom face curat cel târziu până săptămâna viitoare”, a afirmat Simonis.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*