Ultimele stiri

Tinerii din Timişoara spun „NU violenţei în Complexul Studenţesc” şi cer mai mulţi poliţişti în zonă, după ce un bărbat a fost omorât în bătaie

fast food

După cele petrecute la sfârşitul lunii august, când în Complexul Studențesc un tânăr de 29 de ani a fost omorât în bătaie, Asociația Studenților în Științe Exacte din Universitatea Timișoara (ASSEUT) pune piciorul în prag. Astfel, studenţii au lansat o petiţie online intitulată „NU violenţei în Complexul Studenţesc din Timişoara” şi solicită mai mulţi poliţişti în zonă.

„Complexul Studențesc din Timișoara este ”casa studenților”, unde aceștia își petrec cel puțin trei ani din viață. Copiii veniți din toate părțile țării pentru a studia într-unul din cele mai mari centre universitare din România ar trebui sa se simtă în siguranță la ei ”acasă”. Acesta este locul în care cunoști studenți noi, socializezi, legi prietenii, te distrezi, te maturizezi. Totul sună perfect până se ajunge la agresiuni, certuri, bătăi. Oare unde este problema? De ce a fost omorât în bătaie acest tânăr? Unde au fost patrulele de poliție responsabile pentru cele întâmplate în noaptea respectivă? Întrebări multe, răspunsuri puține”, transmit reprezentanţii asociaţiei.

ASSEUT atrage atenţia asupra faptului că astfel de incidente s-au mai întâmplat în Complexul Studenţesc şi nimeni nu le opreşte. Tocmai de aceea, a fost lansată o petiție cu scopul de a înmulți numărul autorităților responsabile cu asigurarea ordinii publice în Complexul Studențesc pentru a crește gradul de siguranță al studenților.

Petiţia „NU violenţei în Complexul Studenţesc din Timişoara” poate fi semnată AICI!

1 Commentariu pe Tinerii din Timişoara spun „NU violenţei în Complexul Studenţesc” şi cer mai mulţi poliţişti în zonă, după ce un bărbat a fost omorât în bătaie

  1. daca va dati smecheri, dar nu stiti sa sa dati O_o

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*