Ultimele stiri

Tinerii întreprinzători din Timiș vor primi 120.000 de lei de la stat pentru afacerea lor. Ce trebuie să facă

Statul român oferă întreprinzătorilor din întreaga țară, inclusiv din județul Timiș, 120.000 de lei pentru sprijinirea firmei. Tot ce trebuie cei interesați este să depună un plan de afaceri.

Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie Timişoara anunță că începând cu data de 22 iunie ora 10.00 va fi activă pe site-ul www.aippimm.ro aplicaţia de înscriere a planurilor de afaceri în cadrul Programului pentru dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale în rândul tinerilor şi facilitarea accesului la finanţare START 2015. În cadrul acestui program sunt finanțate întreprinderi noi care au o vechime mai mică de doi ani. Suma maximă de care poate beneficia un solicitant este de 120.000 de lei și poate reprezenta maxim 90% din investiție. Aplicaţia va fi activă până în data de 01 iulie ora 20.00.

Luni, 22 iunie, ora 12.00, reprezentanţii OTIMMC Timişoara vor susţine o prezentare a programului şi vor răspunde întrebărilor adresate de potenţialii beneficiari la sediul INCUBOXX.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*