Ultimele stiri

Tinerii liberali spun STOP migrației politice. Ce spun despre propunerea vicepremierului Liviu Dragnea

Liviu Dragnea

Tineretul Naţional Liberal se opune în mod ferm inițiativei lui Liviu Dragnea de promovare a unui act normativ prin care aleșii locali să aibă la dispoziție două săptămâni pentru a-și schimba partidul și consideră că forma actuală a legii trebuie îmbunătăţită şi extinsă şi la celelalte categorii de demnitari în vederea stopării migrației politice.

„TNL consideră această inițiativă o tentativă de a folosi puterea legislativă a Guvernului, în mod abuziv şi discreţionar. Măsura este o derogare mascată, menită să legalizeze traseismul politic şi să ne abată de la drumul modernizării statului democratic şi al statului de drept. Acest pericol ne îngrijorează chiar mai tare decât faptul că, în mod evident, acţiunea este menită să favorizeze PSD şi aliaţii săi PLR și PMP”, transmit reprezentanții TNL.

Tinerii liberali consideră că prin impunerea unui asemenea demers, România va regresa la nivelul anului 2006.

“Datoria liderilor politici consacrați este să implice tineretul în viața politică, pentru că viitorul acestei ţări le vor aparţine. Datoria tinerilor este să semnaleze deparajele decidenţilor actuali prin prisma unei atitudini politice progresiste”, a spus Florin-Alexandru Alexe, președintele TNL.

„PSD nu face altceva decât să ne demonstreze încă o dată, dacă mai era nevoie, că aspirațiile sale dictatoriale nu au nici cea mai mică legătură cu respectarea legilor, a exercițiului democratic autentic, care funcționează într-un stat de drept, într-o țară membră a Uniunii Europene. Este fără de tăgadă faptul că guvernarea PSD bifează pe rând toate caracteristicile unui stat de tip comunist în plină emergență”, a adăugat preşedintele TNL Timiş, Liviu Cocean.

1 Commentariu pe Tinerii liberali spun STOP migrației politice. Ce spun despre propunerea vicepremierului Liviu Dragnea

  1. Adica aia din Timis? Amicii, care au trecut toti de la PDL si PSD la TNL Timis? Ipocrizie sau?

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*