Ultimele stiri

Tinerii șomeri din județul Timiș au o nouă șansă de a-și găsi un loc de muncă. Ce eveniment va avea loc

locuri de munca

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiș oferă o nouă șansă tinerilor șomeri de a-și găsi un loc de muncă. În data de 26 septembrie, cei care își doresc să lucreze sunt așteptați la o nouă ediție a evenimentului Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, măsură activă destinată corelării cererii și ofertei de forță de muncă.

Nu doar șomerii vor avea de câștigat dacă participă la eveniment, anunță reprezentanții AJOFM Timiș, ci și firmele, care sunt sprijinite în încadrarea personalului de care au nevoie. „Scopul este de a asigura disponibilitatea forţei de muncă calificate şi, în acelaşi timp, de a oferi tinerilor o perspectivă mai bună pe piaţa muncii”, transmite AJOFM Timiș.

În acest an, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi se va desfăşura în Timişoara la Casa Tineretului, Str. Arieş, nr. 19, şi la Lugoj la sediul Alofm Lugoj, str. Timişorii nr. 27-33, între orele 08.00-16.00.

Pentru o promovare cât mai eficientă a locurilor de muncă de care dispun, angajatorii sunt rugaţi să transmită la AJOFM Timis oferta de locuri de muncă vacante pe adresa daniela.mitrica@tm.anofm.ro. Informaţii suplimentare pot fi obţinute la sediul AJOFM Timiş, Timişoara, bv. Republicii nr.21, et. 1, cam.108, tel 0256/294231, interior 112.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*