Ultimele stiri

Tinerii timișoreni sunt învățați să reușească în carieră

eveniment osut

„Prima impresie este cea bună? Învață să (te) vinzi eficient!” este un eveniment marca Abecedarul Carierei, organizat de OSUT, în care tinerii timișoreni învăță cum și de ce are prima impresie o influență decisivă asupra lor. „Știm cu toții că o mare parte din succesul unui produs sau chiar al unui om este modalitatea acestuia de prezentare. Prin intermediul acestui training, susținut de Simona Purea de la Toastmasters, vei învăța care sunt detaliile care fac diferența, cum le poți folosi în avantajul tău și cum poți să îți îmbunătățești abilitățile de a vinde un produs sau de a te autopromova eficient”, transmit reprezentanții Organizației Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara.

Proiectul Abecedarul Carierei este un nou proiect realizat de Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara și se află la a doua ediție. Sub această nouă denumire au fost reunite două proiecte, Economia de la A la Noi și JobQuest, și s-a dezvoltat un nou segment, cel al antreprenoriatului.

Evenimentul are loc în data de 15 ianuarie, de la ora 17.00, în sala P03 din Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*