Ultimele stiri

Titu Bojin: „Au fost aprobate două proiecte noi, la Nădrag şi Fârdea, fiecare în valoare totală de circa 1 milion de euro”

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, a fost ieri la Bucureşti, unde a avut întrevederi cu autorităţile centrale. La Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a purtat discuții despre cele 131 de proiecte de drumuri aprobate pentru judeţul Timiş.

„Au fost aprobate şi două proiecte noi, la Nădrag şi Fârdea, fiecare în valoare totală de circa 1 milion de euro”, a spus preşedintele Consiliului Județean Timiș.

Tema întâlnirii de la Ministerul Transporturilor a constituit-o realizarea celor patru 4 descărcări de pe autostradă (la Sânandrei, Recaş, Şanoviţa şi Bethausen).

„Urmează ca Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara să se ocupe în mod direct de acest proiect. Tot la Bucureşti am discutat şi despre faptul că Consiliul Județean Timiş trebuie să transmită hotărârea privind preluarea Spitalului CFR din Timişoara, astfel încât această unitate să treacă în subordinea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara”, a subliniat Titu Bojin.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*