Ultimele stiri

Titu Bojin: „Centura de sud este aprobată din exercițiul financiar trecut, știe și domnul Robu, dar fiind campanie uită”

În cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi la sediul PSD Timiș, Titu Bojin, șeful PSD Timiș a vorbit despre centura de sud. Acesta susține că centura de sud va fi realizată întrucât a fost aprobată realizarea proiectului. Bojin spune că problema cea mai mare este la centura de nord, care este legată de realizarea autostrăzii Timișoara-Belgrad.

„Vreau să vină Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, sau secretarii de stat care răspund de CNADR. Centura de sud este aprobată din exercițiul financiar trecut, știe și domnul Robu, dar fiind campanie, uită. Proiectul este realizat, este aprobat și finanțat ca proiect. Pentru perioada 2014 – 2020 urmează licitația propriu-zisă pentru a fi realizată. Problema se pune pentru centura nord, care este legată de realizarea autostrăzii Timișoara – Belgrad. În funcție de ce se întâmplă și la vecinii noștri sârbi, se va mișca și autostrada și centura nord”, spune Boijin.

Titu Bojin a vorbit și despre descărcarea de pe autostradă de pe Calea Aradului. „S-a aprobat realizarea proiectului pentru coborârea de pe autostradă de pe Calea Aradului, care va fi finanțat în perioada următoare. Sunt opt kilometri de la inelul de la Sânnadrei până la autostradă. Dacă nu o facem în următorul an, ținând cont de ce se întâmplă la Dumbrăvița, probabil că vom avea probleme extraordinar de multe în ceea ce privește circulația”, a explicat Titu Bojin.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*