Ultimele stiri

Titu Bojin: „Centura de sud este parte a unei investiţii din fonduri europene, iar Guvernul va asigura partea de cofinanţare”

Într-un comunicat de presă transmis de reprezentanții PSD Timiș se arată că Guvernul Ponta a alocat bani pentru lucrările centurii de sud a Timişoarei. Potrivit comunicatului, Titu Bojin, președintele CJT Timiș a avut o întâlnire în această dimineaţă, la Bucureşti, cu Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, în cadrul căreia s-a stabilit ca Guvernul Ponta să asigure partea de cofinanţare pentru centura de sud, care leagă Calea Şagului de Calea Lugojului.

„Au fost discuţii de mai mult timp pe această temă, însă acum s-au finalizat. Centura de sud este parte a unei investiţii din fonduri europene, iar Guvernul va asigura partea de cofinanţare. Este un lucru îmbucurător pentru timişoreni. Am găsit multă înţelegere la Guvern, un alt lucru pentru care mă declar satisfăcut. Iar acesta este doar începutul, pentru că am avut mai multe negocieri cu domnul ministru Ioan Rus, urmând ca şi alte investiţii să fie sprijinite de Guvernul Ponta”, spune preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin.

      

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*