Ultimele stiri

Titu Bojin despre Nicolae Robu: „Nu poți seara să te culci înjurând miniștrii și pe prim-ministru, și dimineața să te aștepți că la poartă este parcat trailerul cu proiectele aprobate de Guvern”

Titu Bojin a vorbit în cadrul conferinței de presă de ieri de la sediul PSD Timiș despre  cele 10.000 de semnături pe care primarul Nicolae Robu a anunțat că le-a strâns pentru centura de sud a Timișoarei.

Vă aducem aminte că scopul strângerii celor aproximativ 10.000 de semnături a fost pentru a cere Guvernului includerea şoselei de centură a oraşului în noul Master Plan pe Transport, documentul strategic ce va sta la baza planificării investiţiilor în infrastructura de transport până în 2030.

„Eu voi rămâne adeptul să mă mai duc de zece ori la București, până la sfârșitul anului, ca să solicit sume de bani pentru județul Timiș, decât să fac tabele cu semnături prin instituțiile primăriei. Respect cele 10.000 de semnături, dar nu cred că ne încălzesc. Faptul că ești la ușă la ministru o dată, de două ori, de trei ori ca să soliciți investiții e mult mai eficient. Nu cred că semnăturile oamenilor pot face mai mult decât prezența noastră fizică la nivel guvernamental, indiferent cine ar fi ministru”, a spus Bojin.

Președintele PSD Timiș nu a ratat ocazia de a-i transmite un mesaj lui Nicolae Robu, primarul Timișoarei.

„Nu poți seara să te culci înjurând miniștrii și pe prim-ministru, chiar dacă cânți la chitară, și dimineața să te scoli și să te aștepți că la poartă este parcat trailerul cu proiectele aprobate de Guvern. Trebuie găsită o altă politică”, a precizat Titu Bojin.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*