Ultimele stiri

Titu Bojin despre o eventuală demisie din CJT: „Dacă demisia va fi justificată, fiți convinși că voi fi cel care va ști să facă pasul lateral așa cum am făcut și la partid”

În plenul Consiliului Județean de ieri, consilierul județean Marius Martinescu, a cerut ca lui Titu Bojin să i se retragă dreptul de a semna acte în numele județului Timiș.

Martinescu a făcut acest demers motivând problemele pe care le are Titu Bojin cu DNA.

„Sper să aveţi suficientă înţelepciune şi să faceţi acest demers, să vă daţi demisia”, i-a spus ieri Marius Martinescu lui Titu Bojin.

Marius Martinescu i-a mai spus lui Bojin că a reuşit performanţa de a aduce Consiliul Judeţean Timiş în toate Breaking News-urile televiziunilor centrale.

În cadrul conferinței de presă de sfârșit de an, Bojin a declarat că „am răspuns anticipat glumelor pe care le-a făcut domnul, Martinescu. Ați participat la toate ședințele nu cred că este prima ședință la care domnul Martinescu încearcă să se facă popular că nu îl vedeți la TV și nu are cu ce să se mândrească cu activitatea dânsului de primar la Lugoj. Așa cum am spus și ieri nu am niciun motiv în momentul de față să discut despre demisia de la CJT. Dacă ea va fi justificată, fiți convinși că voi fi cel care va ști să facă pasul lateral așa cum am făcut și la partid”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*