Ultimele stiri

Titu Bojin: Din punct de vedere al realizării spitalelor regionale, vă informez că tot am fost criticați că Timișoara a fost uitată, că a fost lăsată la o parte”

În urmă cu o săptămână, Titu Bojin, președintele Consiliului Județean Timiș, anunța că la nivelul Guvernului sunt în discuție două variante. Prima variantă era legată de finanțarea a 3 spitale regionale la nivelul întregii țări, iar cea de a doua făcea referire la modernizarea a 11 spitale județene.

 Ieri, liderul PSD Timiș a anunțat că înclină să creadă că se va opta pentru varianta a doua.

„Din punct de vedere al realizării spitalelor regionale, vă informez că tot am fost criticați că Timișoara a fost uitată, că a fost lăsată la o parte. După părerea mea, se va opta pentru varianta a doua. Inițial, domnul Ponta a anunțat că se va merge pe prima variantă, și anume finanțarea a trei spitale regionale. Părerea mea este că se va opta pentru varianta a doua, variantă transmisă la Bruxelles pentru cele 11 spitale județene, care vor fi aduse la parametrii anului 2015 și a căror finanțare va fi din fondul pentru sănătate, din fondul ptr spitale”, a afirmat Titu Bojin.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*