Ultimele stiri

Titu Bojin: E prea multă democrație, nu strică puțină dictatură

Titu Bojin, șef al PSD Timis și al Consiliului Județean Timiș, susține că Facebookul este „de vină” pentru eșecul lui Victor Ponta la alegerile prezidențiale. În opinia liderului PSD, acum în partid este necesară „puțină dictatură”, scrie ziare.com.

„Dacă esti foarte isteț ca să te joci pe Facebook nu înseamnă că ai si experiența necesară de a conduce”, a declarat Bojin, la Press Alert Tv.

Bojin a mai declarat că nu ține cu dinții de funcții și, dacă i se va cere, își va depune demisia. „Eu am trecut de la mecanic de utilaje grele până la funcția pe care o am acum”, a subliniat Bojin.

În ceea ce privește refacerea PSD-ului după înfrângerea de la prezidențiale, Bojin este de părere că „partidul trebuie să strângă din dinți, să strângă durerea și să încheie cu răfuieli personale. Fiecare să își ia locul, pentru că la noi s-a găsit foarte multă lume care să mârâie și să discute ceea ce s-a dispus local de la nivel național. De la nivel național să se rărească puțin rândurile. Sunt foarte stufoase și mari organele de conducere. E prea multă democrație, puțină dictatură nu strică. Cred că e nevoie de ea”.

Ba, mai mult, potrivit aceleași surse, Bojin a avertizat că în organizația pe care o conduce vrea să instaureze deja dictatura.

„Mă chinui să-i bat pentru instrucție și ca să poată să învețe tot ce trebuie bun pentru momentul când o să le dau pixul și ștampila să le ducă cu cinste. În partid nu poți să te revolți chiar așa. Haideți să ne înțelegem. În partid e altceva decât în stradă. Tocmai aici vorbeam de disciplină, tocmai aici am spus de dictatură.

Aici am spus de merite pentru că unii care au avut pile, cunoștințe, relații, au progresat, au ars etapele și nu le ajung etapele. Nu vă spun niciun nume pentru că sunt copii buni. Și v-am spus că-i bat eu, nu vi-i dau dumneavoastră să-i bateți. Nu-i bat în public. Am copii buni în PSD care merită să crească, să preia în mod pașnic, nu trebuie să se bată cu mine să ia funcția. Când sunt convins că o pot duce, fiți convins că le predau cheia de la partid”, a conchis social-democratul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*