Ultimele stiri

Titu Bojin: „Nu am să pronunț un anumit nume, pentru că nu am de ce să vorbesc despre adversarii politici, care își vor vedea amenințate pozițiile și funcțiile după alegerile prezidențiale”

Titu Bojin a făcut publice astăzi, la sediul PSD Timiș, proiectele pe care, Guvernul Ponta le-a aprobat pentru județul Timiș.

„Nu am să pronunț un anumit nume, pentru că nu am de ce să vorbesc despre adversarii politici, care își vor vedea amenințate pozițiile și funcțiile după alegerile prezidențiale”, a spus Bojin făcând referire la primarul Timișoarei.

În ceea ce privește proiectele pe care Guvernul Ponta le-a aprobat pentru județul Timiș, Bojin a spus că  „prin Programul de dezvoltare locală, aprobat de guvern și de Victor Ponta personal, în Timiș, pentru dezvoltarea satului românesc, sunt 115 proiecte pentru care au fost aprobate până la ora actuală 39,6 milioane de lei. Dintre aceste, 69 sunt contracte noi. Pentru orașe și municipii, sunt 16 proiecte, din care nouă sunt aduse de Titu Bojin. La nivelul Consiliului Județean Timiș sunt proiecte cu o valoare totală de 149 de milioane de lei, din care au fost aprobați în acest an 13,3 milioane”, a explicat Bojin.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*