Ultimele stiri

Titu Bojin: „Nu ascund faptul că deja le-am transmis lui Robu și lui Ostaficiuc că pot să vină în PSD”

Titu Bojin a declarat în cadrul conferinței de presă de astăzi de la sediul PSD Timiș că este gata să-i primească în PSD pe parcursul celor 45 de zile de traseism politic pe Nicolae Robu și Constantin Ostaficiuc.

„Nu ascund faptul că deja le-am transmis lui Robu și lui Ostaficiuc că pot să vină în PSD. Dacă vor să vină în PSD, îi primim fără niciun fel de probleme. Poate să vină măcar unul din doi. Pot să vină toți primarii din Timiș la PSD, chiar și domnul Robu poate să vină, e un om de treabă, cu politica e mai greu, dar dacă reușim să-l mai îndreptăm politic, va face treabă bună”, a spus Titu Bojin.

În ceea ce privește ordonanța de urgență care permite migrația aleșilor locali, Titu Bojin afirmă că este convins de faptul că vor fi „mișcări”: „Trebuie să fim atenți la cei pe care-i vom primi, avem nevoie de oameni serioși, și nu să-i luăm cu camionul pe toți care vor să vină în PSD. Eu sunt convins că vor fi mișcări. Recunosc că voi discuta cu absolut toți primarii din județ”.

3 Commentarii pe Titu Bojin: „Nu ascund faptul că deja le-am transmis lui Robu și lui Ostaficiuc că pot să vină în PSD”

  1. ai tupeu mare, nene Bojin…eu nu cred ca Ostaficiuc ti-a facut vreidata propunerea sa intri in PDL cand te-a tinut in brate ca prostu’ cu functia ta cu tot de director PSD-ist la Ape….

    Vezi, asta inseamna respect in politica!

  2. ce sa te astepti de la un tractorist?

  3. Draga Diana, ai gresit: este vorba de un escavatorist, angajat de securitatea ceausista sa sape oameni. Draga titi, a indrepta pe cineva politic e cel putin sovietic, daca nu fascist, iar daca cumva te refereai la dreapta ca orientare politica, poti sta linistit! (Indreptar: Dreapta politica este acea parte care nu este comunista)

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*