Ultimele stiri

Titu Bojin: Nu există comună din județul Timiș în care să nu avem deschisă cel puțin o lucrare

Titu Bojin, a declarat la sfârșitul săptămânii trecute că a participat la Comitetul Naţional al PSD la Oradea, acolo unde a aflat că rectificarea de buget naţional va avea loc la finele lunii iulie.

„Pot să vă informez că am discutat despre viitoarea rectificare de buget care ar trebuie să se întâmple în jurul datei de 20 până în jurul datei de 25 iulie, cel mai târziu. Se pare că va fi o rectificare pozitivă și că vor fi alocate în mod direct către consiliile județene prin Direcția de Finanțe probabil niște sume de bani care sunt convins că nu vor fi extraordinar de mari”, a precizat președintele Consiliului Județean.

Tot în cadrul conferinței de la Oradea s-a discutat despre planul național de dezvoltare locală. „Așteptăm niște sume pe care să le putem dirija înspre lucrările care pot fi finalizate. Sunt foarte multe lucrări, în jur de 80 în județul Timiș. Aproximativ 40 dintre ele sunt lucrări noi. Nu există comună din județul Timiș în care să nu avem deschisă cel puțin o lucrare: pe partea de școală, de apă, de canalizare, pe drum, reparațiile trotuarelor, reparațiile căminelor culturale, stații de epurare”, a precizat Bojin.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*