Ultimele stiri

Titu Bojin o ia pe urmele lui Victor Ponta? De ce spune primarul Nicolae Robu despre el că a plagiat

robu-bojin

Președintele PSD Timiș, Titu Bojin anunța joi, mai în glumă, mai în serios, că le-a lansat invitația co-președinților ACL Timiș, Nicolae Robu și Constantin Ostaficiuc, de a trece la PSD în perioada celor 45 de zile în care este permisă migrația politică.

„Nu ascund faptul că deja le-am transmis lui Robu și lui Ostaficiuc că pot să vină în PSD. Dacă vor să vină în PSD, îi primim fără niciun fel de probleme. Poate să vină măcar unul din doi.”, declara atunci Titu Bojin.

Totuși Robu îl contrazice pe PSD-ist, despre care spune că a plagiat. Președintele PNL Timiș susține că el este cel care i-a făcut primul propunerea lui Titu Bojin, doar că nu a fost făcută în public. Întâlnindu-se la o cununie, Robu povestește că în glumă l-a provocat pe liderul PSD să i se alăture în ACL.

“Ești pregătit? Altă șansă sa mai fi președinte din 2016 nu mai ai!”, i-ar fi spus Robu lui Bojin.

În ciuda răfuielilor de pe scena politică, Robu spune că poată discuții amicale atunci când se întâlnește cu Titu Bojin. Ba mai mult decât atât, aceștia își permit și tot felul de glume, cum ar fi fost și cea cu migrația.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*