Ultimele stiri

Titu Bojin spune că nu se vor mai face spitale regionale în ţară. Cum reacţionează primarul

Titu Bojin

Chiar dacă primarul declara, marţi, că încă mai speră că Timişoara va avea spital regional, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş,Titu Bojin, a declarat, astăzi, că Timişoara nu va primi, cu siguranţă, fonduri de la guvern pentru construirea unui astfel de spital. Acesta a afirmat că nu este vorba de o discriminare împotriva oraşului de pe Bega, ci, pur şi simplu, guvernul nu va mai construi spitale regionale niciunde în ţară. Liderul PSD Timiş a afirmat că a purtat discuţii, la Bucureşti, pe această temă.

„Se va vedea dacă rămân cele trei locaţii, noi am hotărât că nu, iar cele 500 de milioane de euro pe care le avea guvernul, să fie alocate la 20 de spitale judeţene”, a declarat Titu Bojin.

Chiar dacă acest lucru ar însemna că Timişoara ar primi bani pentru a face amenajări în cadrul Spitalului Judeţean, Nicolae Robu nu este mulţumit de această decizie.

„Nu sunt mulţumit! Sunt lucruri total diferite. Pe de-o parte, trebuie să fie susţinute spitale din toată ţara, acelea care, evident, sunt în condiţii precare şi care au nevoie de lucrări de reabilitare. De asemenea, trebuie construite noi clădiri, dar cred că România are nevoie şi de câteva spitale regionale, spitale de top. Cred că acel proiect mai vechi, nu mai ştiu când a apărut, dar e de mulţi ani, de a realiza în România patru spitale regionale, unul dintre ele la Timişoara, a fost un proiect bine gândit şi nu cred că face bine Guvernul Ponta, guvernul PSD,  că renunţă la acest proiect”, a spus Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*