Ultimele stiri

Titu Bojin: „Sunt convins că nu este niciun primar care să se revolte din PSD. În PSD sunt oameni serioși în ceea ce privește politica județului”

Zilele trecute, în presă, a apărut o informație potrivit căreia primarii PSD din județ au început să se revolte. Motivul? Aceștia ar fi deranjați că fondurile de la bugetul județului care li s-ar cuveni se duc spre achiziționarea de traseiști.

Titu Bojin, președintele Consiliului Județean Timiș și președintele PSD Timiș, susține că nu cunoaște primari PSD din județul Timiș care să fie revoltați.

„Nu toate informațiile care apar sunt reale. Sunt convins că nu este niciun primar care să se revolte din PSD. În PSD sunt oameni serioși în ceea ce privește politica județului. Nu cred că există oameni care să fie neapărat supărat sau revoltați. Că se gândesc unii că ar putea să primească bani mai mulți… sunt convins că ei sunt conștienți că toți banii pe care îi primim se vor duce către toate comunele din județ. Nu cred că există primari revoltați. Că și-ar dori fiecare mai mult, pentru că nu sunt banii care îi doresc, sunt de acord. Toți își doresc mai mult”, a declarat Bojin pentru Timișoara Online.

Contactat telefonic de Timișoara Online, Marcel Mihoc, secretarul general al PSD Timiș, a spus că nu comentează în nici într-un fel informația legată de primarii revoltați: „Nu comentez în niciun fel, din niciun punct de vedere politic. Declarațiile politice, la noi în partid, le fac doar președintele Bojin și superiorii dumnealui. În rest, nu am comentat de șase ani de zile nimic. Din punct de vedere politic nu fac nicio declarație pentru că sunt secretar executiv. Mă ocup cu partea de organizare și nu vreau să comentez”.

Consilierul local PSD Alfred Simonis ne-a declarat că nu este la curent cu această informație și că nu cunoaște vreun primar care să fie nemulțumit.

„Nu sunt la curent cu informația. Nu știu să fie vreun primar nemulțumit. Nu am văzut nicio declarație a unui primar PSD. Nu cred că este o informație reală. Cred că e doar un zvon. Atât timp cât nu văd niciun primar care să dea o declarație în sensul ăsta, mi-e greu să cred informații pe surse. Până la urmă, bugetul județului se împarte în tot județul indiferent de coloratura politică a primarilor”, spune Simonis.

În ceea ce privește criteriile după care Titu Bojin îi va alege pe doritorii care vor râvni la un loc în PSD, Bojin spune că primarii trebuie să fie în primul rând cinstiți și respectați în comunele lor.

„Ne străduim să luăm toți primarii care sunt primari cinstiți, fără probleme, care sunt respectați în comunitatea lor, în comuna lor și care fac ceva ce se vede în localitățile respective. Toți cei care sunt oameni gospodari și apreciați în comună pot să vină fără probleme dacă doresc să vină la noi”, spune Titu Bojin.


Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*