Ultimele stiri

Titu Bojin vrea ca CJT să aibă mai multe acţiuni la Aeroportul Timişoara decât Consiliul Local. Primarul este dispus să renunţe la toate acţiunile

Titu Bojin

Dacă primarul Nicolae Robu a declarat ieri, că e dispus să renunţe la acţiunile aeroportului de la Timişoara, dacă nu va avea un procent egal cu cel al CJT, Titu Bojin a profitat de ocazie şi a anunţat că nu este de acord ca între Consiliu Local şi Consiliul Judeţean să fie o partajare egală a acţiunilor pentru Aeroportul Timişoara. Preşedintele CJT este de părere că instituţia pe care o conduce, ar trebui să aibă un procentaj mai mare din acţiuni faţă de CLT. Desigur, primarul a anunţat deja, că este dispus să renunţe la toate acţiunile în cazul în care Consiliul Local nu primeşte un procent egal cu cel al CJT.

„Nu este obligatoriu ca Primăria sau Consiliul Local să fie acţionari, în orice caz, părerea mea personală este că Municipiul Timişoara nu poate face figuraţie niciunde. Noi avem suficiente prezenţe, suficiente locuri în care să ne arătăm capacitatea, nu ţinem să apărem undeva, aşa, doar ca să ne lăudăm că suntem şi pe acolo. Unde putem fi cu o prezenţă substanţială ne implicăm, dar rolul de figuranţi nu îl acceptăm. Asta este părerea mea. Consiliul Local va renunţa, va vota cum va considera de cuviinţă. Eu nu vorbesc despre ambiţii personale, nu are nimic personal ceea ce spun eu. Nimeni nu poate contesta că Municipiul Timişoara este principalul contribuitor al cifrei de afaceri a aeroportului. Nu mi se pare normal ca Municipiul Timişoara să nu se regăsească substanţial în acţionariatul Aeroportului Timişoara”, a afirmat primarul.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Primarul Nicolae Robu s-ar „bucura” dacă CJT ar oferi mai mulţi bani pentru ACS Poli | Timisoara Online

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*