Ultimele stiri

Toate biletele la spectacolul Lord of the Dance din Timișoara au fost vândute

lord of the dance

Spectacolul Lord of the Dance de la Timișoara, programat pentru data de 11 martie la Sala Olimpia, se va juca cu casa închisă. Și asta pentru că toate biletele la show-ul ce va fi susținut în orașul de pe Bega au fost deja vândute.

“Avem plăcerea de a vă anunţa că ambele spectacole Lord of The Dance de la Timişoara şi de la Cluj-Napoca se vor desfăşura cu casa închisă. Fanii dansului au achiziţionat deja toate biletele disponibile aşadar ne pregătim de spectacol! ”, au anunţat organizatorii evenimentului.

În doar câteva zile, legendara poveste spusă în pași de dans va demonstra de ce își merită titulatura de cel mai bun show de dans din lume și va pune în fața spectatorilor o monstră de perfecțiune și originalitate, toate acestea combinate cu un line up de excepție și cu un spectacol complex.

Aflați în turneu internațional, irlandezii care au dat viață poveștii pusă în pași de dans de însuși Michael Flatley vor demonstra ce înseamnă defapt plăcerea de a dansa îmbinată cu multe ore de muncă pe scena artistică. De asemenea, istoria de peste 7 ani de succes este o altă dovadă a pasiunii și a determinării creatorului care în 1998 atingea un record mondial la step cu 35 de bătăi pe secundă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*