Ultimele stiri

Tocană de vită cu cartofi

tocana de vita cu cartofi

Ingrediente pentru tocană de vită cu cartofi:

½ kg carne vită
8 cartofi mari
2 cepe mari
4 morcovi mari
3-4 căţei de usturoi
sare
piper
ulei
1 legătură pătrunjel

Mod de preparare pentru tocană de vită cu cartofi:

Tai ceapa solzişori, morcovul în rondele, cartofii în sferturi. Căleşti carnea tăiată bucăţi potrivite, ceapa şi morcovul. Pui la fiert un vas cu apă în care adaugi 3-4 căţei de usturoi. Când a dat în clocot, pui toate legumele călite, carnea şi cartofii şi laşi să fiarbă la foc mic aproximativ 60 de minute sau până când carnea este bine fiartă. Condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi adaugi pătrunjelul tocat mărunt, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*