Ultimele stiri

Tom Cruise îşi caută o nouă iubită

tom cruise

Actorul american, care a fost căsătorit de trei ori, a decis să apeleze la ajutorul angajaţilor şi colaboratorilor săi apropiaţi pentru a-şi găsi o nouă iubită.

„Tom era stresat din cauza întâlnirilor romantice, după controversele generate de precedenta «căutare» a unei soţii, însă acum a obosit să fie singur”, a dezvăluit o sursă pentru ediţia americană a revistei OK!, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Tom Cruise, în vârstă de 52 de ani – care a fost căsătorit în trecut cu Katie Holmes, Nicole Kidman şi Mimi Rogers -, a şocat opinia publică internaţională în 2012, după ce presa a dezvăluit faptul că starul folosea „un sistem de audiţii” pentru a-şi găsi o soţie potrivită.

Tabloidele americane au afirmat de curând că cea mai recentă soţie a lui Tom Cruise, Katie Holmes, în vârstă de 36 de ani, simte în prezent „o antipatie intensă” faţă de actor.

Cei doi actori, care au împreună o fiică – Suri, în vârstă de opt ani -, nu îşi mai vorbesc deloc şi toate informaţiile despre fiica lor sunt transmise prin intermediul unor terţi.
Katie Holmes şi Tom Cruise au fost căsătoriţi timp de şase ani

Potrivit tabloidelor, Katie Holmes avea impresia în ultima parte a căsniciei sale cu Tom Cruise că starul hollywoodian „extrăgea toată viaţa din ea”. La rândul lui, Tom Cruise a spus că s-a simţit „trădat”, deoarece fosta lui soţie nu l-a anunţat înainte de a depune actele de divorţ.

În ultimele luni, presa internaţională a scris că Tom Cruise ar fi avut relaţii cu mai multe vedete, inclusiv cu top-modelul Miranda Kerr, notează Mediafax.

Tom Cruise a fost căsătorit cu actriţa Mimi Rogers, din 1987 până în 1989, apoi cu actriţa Nicole Kidman, între anii 1990 – 2001, cu care are doi copii adoptaţi.
Tom Cruise a mai fost căsătorit cu actriţa Katie Holmes, de care a divorţat în 2012, după şase ani de căsnicie. Cei doi au o fetiţă, Suri, în vârstă de opt ani, aflată în custodia mamei sale.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*