Ultimele stiri

Topul celor mai scumpe vile pentru birouri scoase la închiriere, la Timişoara

Spatiicomerciale.ro, platforma de anunțuri cu destinație comercială lansată de Imobiliare.ro, prezintă un clasament al celor mai scumpe vile cu destinație office disponibile spre închiriere în marile orașe. Cele mai impunătoare proprietăți sunt vile vechi, de patrimoniu, renovate și reamenajate și reprezintă o alternativă viabilă la clădirile de birouri.

În zona Cetății, o vilă din anul 2005 are un preț cerut de 10 euro pe metru pătrat pe lună, pentru o suprafață închiriabilă de 396 de euro pe lună. Clădirea dispune de curte proprie, pretabilă pentru parcare, și dispune de o suprafață de circa 150 de metri pătrați pe fiecare nivel.

În zona Piața Unirii, o vilă veche, recent restaurată și reamenajată, poate fi folosită ca sediu office în schimbul a 8,5 euro pe metru pătrat pe lună (sau 1.700 de euro pe lună). Imobilul este structurat pe două nivele și are o suprafață de 200 de metri pătrați.

În zona Piața Maria, o clădire istorică recent renovată este scoasă la închiriere pentru opt euro pe metru pătrat pe lună, respectiv un total de 3.200 de euro pe lună. Construcția are o suprafață de 400 de metri pătrați, dispusă pe parter, etaj și mansardă, scrie Daily Business.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*