Ultimele stiri

Topul destinațiilor turistice de sărbători

Au rămas 2 săptămâni până la Crăciun, așa că timișorenii se grăbesc în a-și face planuri. Unii doresc să rămână acasă cu familia, alții vor merge la petreceri dar sunt și timișoreni care declară că vor pleca din localitate în această perioadă.

Printre destinațiile preferate de timișoreni pentru perioada Crăciunului, Simona Bader, PR-ul agenției de turism Ultramarin Timișoara, ne-a declarat că cele mai căutate destinații turistice sunt: Viena, Budapesta, Praga. Aici un weekend variază între 60 – 150 de euro pe noapte, în funcție de condițiile dorite.

Pentru cei care doresc să rămână în țară, muntele Semenic este cea mai bună opțiune. Situându-se la doar 150 km de Timișoara, zona oferă turiștilor toate condițiile de relaxare la prețuri accesibile. Un weekend în munții Semenic costă între 60-300 lei.

De revelion,oamenii preferă capitalele Europene, orașele Londra, Budapesta, Viena și Paris fiind în topul preferințelor. Aici, prețul pentru 3 zile de cazare,unde este inclusă și masa pentru revelion, variază între 200-300 de euro.

Pentru persoanele cu o situație financiară favorabilă, destinațiile exotice rămân în continuare preferate.  Un sejur de 10-14 zile, cu un pachet complet, în Thailanda sau Cuba, poate porni de la 1600 euro.

 

Sursa foto: dailymail.co.uk

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*