Ultimele stiri

Tot ce ai nevoie pentru casă, în cadrul unei expoziții inedite, la Timișoara. Cum arată dulapul conceput special pentru femei FOTO

Timișorenii care doresc să cumpere o mobilă nouă, să vadă care sunt cele mai moderne bucătării sau cum pot să renunțe la calorifere și să aleagă un sistem de încălzire în pardoseală sunt așteptați, până duminică să treacă pragul unei expoziții inedite.

“Universul Casei Tale” reprezintă un eveniment ce are loc la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara și este adresată tuturor celor care sunt interesați de sectorul construcțiilor, amenajărilor, mobilierului și decorațiunilor.

Zeci de producători își prezintă cele mai inovative produse. Astfel, un producător din Sibiu le-a prezentat timișorenilor un dormitor creat special pentru femei, care are un preț pe măsură, aproape 7.000 de lei. Salteaua patului este ideală pentru cei care au probleme cu spatele, pentru că este una ortopedică fermă, iar șifonierul este prevăzut cu patru uși care se pliază, iar în stânga și-n dreapta dulapului sunt prevăzute oglinzi astfel încât doamnele femeile să se poată admira atât din spate, cât și din față.

“Știm că femeile, în general, nu știu cu ce să se îmbrace dimineața și de aceea ușile se deschid pe lateral pentru ca doamnele să aibă o priveliște de ansamblu asupra hainelor”, ne-a spus reprezentantul firmei care produce astfel de dormitoare.

1 Commentariu pe Tot ce ai nevoie pentru casă, în cadrul unei expoziții inedite, la Timișoara. Cum arată dulapul conceput special pentru femei FOTO

  1. Unde-i poza cu dulapul?.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*