Ultimele stiri

Toți cei trei inspectori școlari adjuncți din Timiș, ZBURAȚI de pe funcții. Care este motivul

ISJ Timis

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, s-a aflat, vineri, la Timișoara pentru a participa la aniversarea a 70 de existență a Universității de Agronomie. Pentru că tot a avut drum în orașul nostru, Sorin Cîmpeanu a venit și cu patru ordine de ministru prin care i-a eliberat pe cei trei inspectori școlari adjuncți existenți și unul privind numirea unui nou inspector adjunct.

Asta după ce, luna trecută, Aurelia Sima, Cornel Petroman și Francisc Halasz s-au retras după prima probă susținută la sediul Ministerului Educației pentru ocuparea posturilor de inspectori școlari adjuncți. Totul pentru că subiectele li s-au părut prea grele. Cel de-al patrulea candidat, Mihaela Petrov, nu doar că a susținut toate cele patru probe ale examenului, dar a obținut și note bune, motiv pentru care a fost numită pe unul din cele trei posturi de inspectori școlari adjuncți.

În aceste zile, la sediul ISJ Timiș trebuie să ajungă încă două ordine de ministru cu numele persoanelor care vor ocupa cele două posturi rămase vacante.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*